Vacatures

Vacatures advocaten/juristen

SPEE advocaten & mediation heeft voortdurend oog voor zowel nieuw als ervaren (juridisch) talent. Zowel voor afgestudeerde rechtenstudenten die een carrière ambiëren als advocaat-stagiaire of als juridisch medewerker, maar zeker ook voor ervaren advocaten, bestaat steeds de mogelijkheid geheel vrijblijvend te solliciteren, teneinde te bezien of er mogelijkheden zijn binnen ons kantoor.

Vacatures studentstage

Een studentstage is bij uitstek de manier om kennis te maken met de praktijk en natuurlijk ons kantoor. Enthousiaste, leergierige en ambitieuze student-stagiaires, die in het 4e jaar van hun universitaire rechtenstudie zitten, zijn altijd meer dan welkom.

Als student-stagiair(e) word je gekoppeld aan één van onze advocaten die als stagebegeleider zal fungeren en waarbij je terecht kunt met vragen. Je wordt betrokken bij echte dossiers. Tijdens je stage verricht je dossieronderzoek, literatuur- en jurisprudentieonderzoek, schrijf je juridische adviezen, help je mee bij het voorbereiden van besprekingen en processtukken, mag je besprekingen bijwonen en ga je mee naar zittingen. Op deze manier maak je kennis met zowel de advies- als de procespraktijk en krijg je een goed beeld van wat de advocatenpraktijk inhoudt.

Stages zijn mogelijk gedurende het gehele jaar en er zijn individuele afspraken te maken over de duur of het aantal inzetbare dagen per week. Wij raden wel aan om ruim van tevoren te solliciteren.

Wil je solliciteren naar een plek als student-stagiair(e)? Dan ontvangen wij graag een motivatiebrief, CV en een kopie van je originele cijferlijst. Deze kun je sturen naar SPEE advocaten & mediation, t.a.v. Monique J.E. Spee, Wilhelminasingel 98, 6221 BL Maastricht. Of stuur een e-mail aan info@spee-advocaten.nl.

Contact

Adres    
Wilhelminasingel 98
6221 BL Maastricht
   

Vliegveldweg 156
6199 AD Maastricht Airport

T: +31 (0)43-365 20 88

F: +31 (0)43-210 01 00

E-mail: info@spee-advocaten.nl

   

 

   

 

Privacyverklaring SPEE advocaten B.V.

Op al het contact met SPEE advocaten & mediation is onze privacyverklaring van toepassing. Deze treft u hier aan.

Contactformulier

Arbeidsrecht
Bouwrecht
Familierecht
Verbintenissenrecht en contractenrecht
Ondernemingsrecht
Aansprakelijkheden (onrechtmatige daad, letselschade)
Incasso's
Mediation
Overig
Ik ga akkoord met de voorwaarden