Contact

Adres T: +31 (0)43-365 20 88 E-mail
Wilhelminasingel 98 F: +31 (0)43-210 01 00 info@spee-advocaten.nl
6221 BL Maastricht

Vliegveldweg 156
6199 AD Maastricht Airport
   

 

   

 

Privacyverklaring SPEE advocaten B.V.

Op al het contact met SPEE advocaten & mediation is onze privacyverklaring van toepassing. Deze treft u hier aan.

Contactformulier

Arbeidsrecht
Bouwrecht
Familierecht
Verbintenissenrecht en contractenrecht
Ondernemingsrecht
Aansprakelijkheden (onrechtmatige daad, letselschade)
Incasso's
Mediation
Overig
Ik ga akkoord met de voorwaarden

Vacatures

Vacatures advocaten/juristen

SPEE advocaten heeft momenteel geen vacatures voor advocaten of juristen, maar staat altijd open om in contact te komen met getalenteerde advocaten/juristen.

Open sollicitaties zijn derhalve welkom.

 

Vacatures studentstage

Een studentstage is bij uitstek de manier om kennis te maken met de praktijk en natuurlijk ons kantoor. Enthousiaste, leergierige en ambitieuze student-stagiaires, die in het 4e jaar van hun universitaire rechtenstudie zitten, zijn altijd meer dan welkom.

Als student-stagiair(e) word je gekoppeld aan één van onze advocaten die als stagebegeleider zal fungeren en waarbij je terecht kunt met vragen. Je wordt betrokken bij echte dossiers. Tijdens je stage verricht je dossieronderzoek, literatuur- en jurisprudentieonderzoek, schrijf je juridische adviezen, help je mee bij het voorbereiden van besprekingen en processtukken, mag je besprekingen bijwonen en ga je mee naar zittingen. Op deze manier maak je kennis met zowel de advies- als de procespraktijk en krijg je een goed beeld van wat de advocatenpraktijk inhoudt.

Stages zijn mogelijk gedurende het gehele jaar en er zijn individuele afspraken te maken over de duur of het aantal inzetbare dagen per week. Wij raden wel aan om ruim van tevoren te solliciteren.

Wil je solliciteren naar een plek als student-stagiair(e)? Dan ontvangen wij graag een motivatiebrief, CV en een kopie van je originele cijferlijst. Deze kun je sturen naar SPEE advocaten, t.a.v. Manon Pieters, Australiëlaan 50, 6199 AA Maastricht-Airport. Of stuur een e-mail aan info@spee-advocaten.nl.