Contact

Adres T: +31 (0)43-365 20 88 E-mail
Australiëlaan 50 F: +31 (0)43-210 01 00 info@spee-advocaten.nl
6199 AA Maastricht Airport    
     

 

Vacatures

Vacatures advocaten

SPEE advocaten heeft momenteel geen vacatures voor advocaten of juristen, maar staat altijd open om in contact te komen met getalenteerde juristen.

Open sollicitaties zijn derhalve welkom.

 

Vacatures studentstage

Een studentstage is bij uitstek de manier om kennis te maken met de praktijk en natuurlijk ons kantoor. Enthousiaste, leergierige en ambitieuze student-stagiaires, die in het 4e jaar van hun universitaire rechtenstudie zitten, zijn altijd meer dan welkom.

Als student-stagiair(e) word je gekoppeld aan één van onze advocaten die als stagebegeleider zal fungeren en waarbij je terecht kunt met vragen. Je wordt betrokken bij echte dossiers. Tijdens je stage verricht je dossieronderzoek, literatuur- en jurisprudentieonderzoek, schrijf je juridische adviezen, help je mee bij het voorbereiden van besprekingen en processtukken, mag je besprekingen bijwonen en ga je mee naar zittingen. Op deze manier maak je kennis met zowel de advies- als de procespraktijk en krijg je een goed beeld van wat de advocatenpraktijk inhoudt.

Stages zijn mogelijk gedurende het gehele jaar en er zijn individuele afspraken te maken over de duur of het aantal inzetbare dagen per week. Wij raden wel aan om ruim van tevoren te solliciteren.

Solliciteren studentstage

Wil je solliciteren naar een plek als student-stagiair(e)? Dan ontvangen wij graag een motivatiebrief, CV en een kopie van je originele cijferlijst. Deze kun je sturen naar SPEE advocaten, t.a.v. Manon Pieters, Australiëlaan 50, 6199 AA Maastricht-Airport. Of stuur een e-mail aan info@spee-advocaten.nl.

 

Ons kantoor

SPEE advocaten & mediation is een klein, dynamisch advocatenkantoor met een jong team dat zich heeft toegelegd op de civiele rechtspraktijk (met als belangrijkste aandachtsgebieden het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, goederen- en verbintenissenrecht, en personen- en familierecht). Wij verlenen advies en bijstand aan zowel ondernemingen als particulieren. Ook bieden wij mediation aan. Meer informatie over ons kantoor kun je op deze website vinden.

Contactformulier

Arbeidsrecht
Bouwrecht
Familierecht
Verbintenissenrecht en contractenrecht
Ondernemingsrecht
Aansprakelijkheden (onrechtmatige daad, letselschade)
Incasso's
Mediation
Overig