Actualiteiten:

Ondernemingsrecht: Turboliquidatie? Oppassen voor aansprakelijkheid! Lees verder

Arbeidsrecht: Werkgever pas op met het afspreken van een proeftijd! Lees verder

Euregio Desk: Zieke grensarbeider? Opgelet! Lees verder

Mediation: Onze MfN-registermediator Monique Spee is nu tevens aangesloten bij Blue Sky Mediators, een landelijk platform voor registermediators. Voor haar profiel, zie hier.

Kantoorprofiel

SPEE advocaten is opgericht op 1 mei 2005 en behartigt de (juridische) belangen van zowel ondernemers als particulieren. SPEE advocaten adviseert, bemiddelt en procedeert (indien nodig). De rechtsgebieden en overige diensten waarvoor u bij SPEE advocaten terecht kunt, vindt u op onze website maar uiteraard kunt u ons voor meer informatie ook altijd vrijblijvend bellen of e-mailen, bijvoorbeeld via het contactformulier verderop op deze website.

Kenmerkend voor SPEE advocaten zijn juridische kwaliteit en laagdrempeligheid in combinatie met een professionele en zakelijke aanpak. Pro-activiteit en snelheid wordt daarnaast hoog in het vaandel gedragen. Verder wordt het persoonlijk aspect dat inherent is aan vrijwel elk juridisch geschil zeker niet uit het oog verloren.

SPEE advocaten werkt behalve met eigen medewerkers ook nauw samen met externe professionals. Mede daardoor is SPEE advocaten in staat om op een breed terrein deskundig advies en bijstand te bieden.

De medewerkers en professionals bundelen hun kennis, ervaring en persoonlijke vaardigheden, waarbij ze vanzelfsprekend steeds een optimaal resultaat voor de cliënt nastreven.

Alle aan het kantoor verbonden advocaten zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag, T: +31 (0)70 - 335 35 35, https://www.advocatenorde.nl).

Rechtsgebieden

Arbeidsrecht

Ambtenarenrecht

Ondernemingsrecht

Personen- en familierecht

Mediation/conflictbemiddeling

Verbintenissenrecht

(Internationaal) Contractenrecht

Bouwrecht en vastgoedrecht

Huurrecht

Goederenrecht

Financiering en zekerheden

Aansprakelijkheden en schadevergoeding

Incasso's

Bestuursrecht/sociale zekerheidsrecht