Onze topper, arbeidsrechtadvocaat Manon Pieters heeft de finale gehaald van de Magna Charta Arbeidsrecht publieksprijs 2018!

Hartelijk dank voor uw stem en steun, de finale vindt plaats op 13 december aanstaande, uiteraard houden we u op de hoogte.

 

De blog leest u hier.

 

Actualiteiten:

Arbeidsrecht: Platformarbeid: wat is dat en waar zitten de knelpunten? Lees verder

Nieuwsbrief: Nieuwsbrief december 2018 Lees verder

Algemeen: Modernisering beslagrecht Lees verder

Personen- en familierecht: Wet Herziening Partneralimentatie. Lees verder  

Ondernemingsrecht: Kan de feitelijk bestuurder aansprakelijk zijn, ondanks dat er een statutair bestuurder is?  Lees verder

Goederenrecht: Geen toestemming van de gemeente om het erfpachtrecht over te dragen: is dat onredelijk? Lees verder

Mediation: Mediation: onderhandelen op basis van belangen, in plaats van op basis van standpunten.  Lees verder

Bestuursrecht: Mag u vertrouwen op een toezegging van de bouwinspecteur van de gemeente?  Lees verder

Privacy: Direct marketing: wat is toegestaan?  Lees verder

Aansprakelijkheid en schadevergoeding: Hoe ver reikt de zorgplicht van de verzekeraar tijdens de looptijd van de verzekering? Lees verder

Intellectueel Eigendomsrecht: La Tulipe wijn v.s. Dutch Tulip Vodka Lees verder

Euregiodesk: Dit wist u waarschijnlijk nog niet over het recht op loon van de grensarbeider... maar moet u als ondernemer/werkgever wél echt weten! Lees verder

Onze klanten hebben onze dienstverlening in 2017 beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 9,2! Klantbeoordeling 2017 Lees verder

Kantoorprofiel

SPEE advocaten & mediation is opgericht op 1 mei 2005 en behartigt de (juridische) belangen van zowel ondernemers als particulieren. SPEE advocaten & mediation adviseert, bemiddelt en procedeert (indien nodig). De rechtsgebieden en overige diensten waarvoor u bij SPEE advocaten & mediation terecht kunt, vindt u op onze website maar uiteraard kunt u ons voor meer informatie ook altijd vrijblijvend bellen of e-mailen, bijvoorbeeld via het contactformulier verderop op deze website.

Kenmerkend voor SPEE advocaten & mediation zijn juridische kwaliteit en laagdrempeligheid in combinatie met een professionele en zakelijke aanpak. Pro-activiteit en snelheid wordt daarnaast hoog in het vaandel gedragen. Verder wordt het persoonlijk aspect dat inherent is aan vrijwel elk juridisch geschil zeker niet uit het oog verloren.

SPEE advocaten & mediation werkt behalve met eigen medewerkers ook nauw samen met externe professionals. Mede daardoor is SPEE advocaten & mediation in staat om op een breed terrein deskundig advies en bijstand te bieden.

De medewerkers en professionals bundelen hun kennis, ervaring en persoonlijke vaardigheden, waarbij ze vanzelfsprekend steeds een optimaal resultaat voor de cliënt nastreven.

Alle aan het kantoor verbonden advocaten zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag, T: +31 (0)70 - 335 35 35, https://www.advocatenorde.nl).

Rechtsgebieden

Arbeidsrecht

Ambtenarenrecht

Ondernemingsrecht

Personen- en familierecht

Mediation/conflictbemiddeling

Verbintenissenrecht

(Internationaal) Contractenrecht

Intellectueel eigendomsrecht

Bouwrecht en vastgoedrecht

Huurrecht

Goederenrecht

Financiering en zekerheden

Aansprakelijkheden en schadevergoeding

Incasso's

Bestuursrecht/sociale zekerheidsrecht