Save the date kennissessie | Pak de regie bij (ziekte)verzuim: arbeidsconflict voorkómen of genezen!

 

Beste relatie,

U komt het vast wel eens tegen binnen uw organisatie: een van uw werknemers meldt zich ziek. Vervelend voor uw werknemer, maar ook voor u als werkgever. Vervelender wordt het, als er met uw werknemer een conflict ontstaat over deze situatie. Of als uw werknemer is uitgevallen door een bedrijfsongeval. U moet vervolgens contact onderhouden met diverse partijen. Met uw werknemer, uw arbodienst of bedrijfsarts, UWV, mogelijk een verzekeraar. Maar wat moet u precies allemaal regelen? Waar moet u op letten, bijvoorbeeld als het gaat om de privacy van uw werknemer? Welke re-integratieverplichtingen gelden voor een zieke grensarbeider? En wanneer kunt u mediation als tool inzetten?

Heeft u het idee dat u in een dergelijke situatie van alles móet en weinig rechten heeft? En bent u benieuwd naar welke mogelijkheden u wel heeft, zodat u grip houdt op de situatie en kunt handelen in het belang van alle partijen? Noteer dan 5 oktober 2017 in uw agenda. Wij nodigen u graag uit voor onze kennissessie ‘Pak de regie bij (ziekte)verzuim: arbeidsconflict voorkómen of genezen!’ waarin deze onderwerpen worden besproken en wij u praktische tips geven.

Wij organiseren deze kennissessie in samenwerking met ArboNed in De Hangaar, Maastricht Airport. Met concrete voorbeelden laten we u zien welke rol u als werkgever heeft, hoe u op een positieve manier invloed uitoefent op de situatie en op welke manier u partijen betrekt om tot een oplossing te komen. Eind juni ontvangt u van ons meer informatie, reserveert u 5 oktober alvast in uw agenda?

Met vriendelijke groet,

Team SPEE advocaten