Testimonials

Wat vinden cliënten van onze dienstverlening?

 

De samenwerking met Manon Pieters van SPEE advocaten is uitstekend. Ze heeft veel kennis, geeft goede adviezen en pakt door. (Onderneming, oktober 2017)

----

Zeer snelle en deskundige reactiesnelheid. (Onderneming, september 2017)

----

Quick, professional and personalized approach (Particulier, september 2017).

----

Ik heb de samenwerking met SPEE advocaten als correct, deskundig en zeer prettig ervaren. Hun deskundigheid heeft mij geholpen met mijn professionele vraagstuk. Hiermee zijn we gezamenlijk tot resultaat gekomen. Ik kan hun aanpak en cliëntgerichte service dan ook van harte aanbevelen. (Particulier, augustus 2017)

----

Ik heb het als zeer professioneel en toch persoonlijk ervaren. (Particulier (partij in een mediation), juni 2017)

----

Professionele betrokkenheid, vriendelijk en adequaat handelend. Een aanrader! (Particulier, mei 2017)

----

Al jaren mijn vaste kantoor! De dames gaan zeer zorgvuldig te werk. Ik ben blij met SPEE in mijn netwerk. Ze zijn zeer flexibel en werken snel. (Onderneming, april 2017)

 

----

 

Mevrouw Boersma heeft ons bijgestaan met een geschil met de buren. Wij kunnen niet anders zeggen dat SPEE advocaten een prima dienstverlening levert. Wij zijn erg blij met de professionele aanpak van dit kantoor. (Particulier, maart 2017)

 

----

 

Met dank aan Monique en Martine hebben we na ruim 5 jaar closure gevonden. Het vertrouwen, kennis, doorzettingsvermogen maar ook hun standvastigheid waren de elementen die deze zaak met succes hebben doen afronden. In moeilijke tijden waren zij een rots in de branding. (Onderneming, maart 2017)

 

----

 

Nogmaals hartelijk dank voor alles. Jullie waren altijd correct, vriendelijk en professioneel. De benadering was persoonlijk, warm en laagdrempelig. Fijn om op deze manier bijgestaan te worden. (Particulier, maart 2017)

 

----

 

SPEE advocaten heeft mij bijgestaan in een echtscheidingszaak. Dankzij hun kennis en kunde heb ik dit traject op een kalme en beheerste manier kunnen doorlopen, dit ondanks alle emoties die hierbij om de hoek komen kijken. Professioneel doch zeer zeker ook erg persoonlijk qua aanpak. Dit maakt een emotioneel traject een stuk draaglijker. Dank voor alle hulp en steun, ik vond de samenwerking erg fijn, waarvoor dank. (Particulier, februari 2017)

----

 

Onlangs hebben wij gebruik gemaakt van de expertise van SPEE advocaten. In deze vervelende situatie hebben zij mij bijgestaan met hun wijze raad en ervaring. En toch niet geheel onbelangrijk, hun vriendelijke en persoonlijke benadering. Voor iedere zaak een absolute aanrader!  Nogmaals bedankt!! (Onderneming, januari 2017)

 

----

 

Bedankt voor de bijstand / advisering. Absoluut onderscheidend op het gebied van snelheid van reactie en persoonlijke benadering! Ook de nazorg is uitstekend. (Particulier, december 2016)

----

 

Ik heb een langdurige echtscheidingsprocedure achter de rug maar met de steun van mr. Spee van SPEE advocaten is alles succesvol verlopen. Ze is oprecht, reëel en onderbouwt zaken goed. Zoek je de juiste advocaat, neem dan SPEE advocaten in de arm. (Particulier, september 2016)

----

 

SPEE advocaten heeft ons al meerdere malen ondersteund bij personeelstechnische zaken. Ze reageren snel, zijn vriendelijk en, heel belangrijk, bewaken het proces. Je kunt goed met ze sparren en ze denken met je mee. Kortom, wij zijn zeer tevreden en zullen zeker weer gebruik maken van hun diensten. (Onderneming, september 2016)

 

----

 

SPEE advocaten heeft ons bijgestaan bij een geschil inzake het uitoefenen van het recht van koop voor ons bedrijfspand. De advocaten van SPEE hebben we als uiterst vakkundig leren kennen. Ze opereren heel direct, begrijpelijk en transparant.  Met een groot strategisch en tactisch inzicht.  De juridische acties troffen doel. De contacten waren altijd vriendelijk, de adviezen adequaat en to the point. Chapeau! (Onderneming, september 2016)

----

 

Meerdere malen hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van SPEE advocaten. Het betrof vraagstellingen op verschillende rechtsgebieden. In alle gevallen zijn wij op een snelle, correcte en kwalitatieve wijze “geholpen” c.q. geadviseerd. Het contact verloopt op een informele wijze doch altijd professioneel. (Onderneming, augustus 2016)

 

----

 

SPEE advocaten is al 10 jaar lang onze ondersteuning voor diverse zaken. We hebben voor meerdere van onze organisaties personeel-technische zaken door SPEE laten begeleiden en voorbereiden. Zo hebben ze voor ons de personeelshandboeken die worden gebruikt van feedback voorzien en helpen optimaliseren. Tevens heeft SPEE begeleid bij onze overstap van payrolling naar een eigen salarisadministratie en alle juridische zaken die hierbij komen kijken. Ook heeft SPEE de betreffende arbeidscontracten gereviewed. SPEE heeft ons ook geholpen bij het sluiten van vaststellingsovereenkomsten die wij incidenteel in onze organisatie hebben gesloten, hier werd naar een uitstekende oplossing gezocht voor zowel de medewerker als onze organisatie. Tot slot is onze ervaring positief als het gaat om overige juridische zaken. De kantoororganisatie van SPEE zoekt altijd naar de juiste hulp voor ons en geeft dan ook mogelijkheden in het netwerk van SPEE om tot een oplossing te komen. (Onderneming, augustus 2016)

 

----

 

Altijd correct, vriendelijk en professioneel. SPEE advocaten sluit geheel aan bij onze wensen. Een kantoor dat met je meedenkt en waar je warm wordt ontvangen. Bijzonder op prijs stel ik de snelheid en de laagdrempeligheid. Fijn om op deze manier bijgestaan te worden. (Onderneming, augustus 2016)

 

----

 

Snelle en duidelijke communicatie per e-mail. Duidelijke uitleg aan de telefoon, zeker over plan van aanpak. Mocht ik nog eens een advocaat nodig hebben, weet ik jullie kantoor te vinden. Zal jullie ook aanbevelen aan derden. (Particulier, mei 2016)

 

----

 

Nogmaals hartelijk dank voor de goede ondersteuning, fijne samenwerking, de snelle en correcte communicatie en de perfecte aanpak en afhandeling van mijn zaak. Ben zeer tevreden! (Particulier, december 2015)