Testimonials

Wat vinden cliënten van onze dienstverlening?

 

Correcte, zakelijke en duidelijke behandeling van het dossier. We hebben gezamenlijk met mr. Martine van Krieken-Boersma en mr. Wil Dols een goede, duidelijke en correcte samenwerking gehad met een zakelijke aanpak. (Onderneming, september 2020)

----

Luisterend, accuraat en deskundig. De behandelend advocaat, mr. dr. van Krieken - Boersma, luisterde naar onze wensen en vulde met een minimaal tijdsbeslag accuraat en deskundig het door ons aangeleverde dossier aan tot het gewenste professioneel Hoger Beroep niveau. (Onderneming, juli 2020)

----

Een snelle, vakkundige, empathische en prettige persoonlijke advisering. (Particulier, juni 2020)

----

Objectief, goede betrokkenheid, snelle communicatie, ruimte voor eigen inbreng, begrip voor persoonlijke situatie op slechte en goede momenten. De ontvangen sturing en mentorschap is passend bij mij als persoon, in de betreffende situatie. (Onderneemster, juni 2020)

----

Krachtige en energieke mediator en mediation. Hoge mate van betrokkenheid. (Deelnemer aan een zakelijke mediation, mei 2020).

----

Ik heb met SPEE advocaten & mediation een goede relatie opgebouwd. Ze zijn zeer vakkundig en geven grondig advies en zijn zeer proactief. (Onderneming, april 2020)

----

Betrouwbare en respectvolle ondersteuning. Goede kennis van het dossier en van mijn rechten en plichten en een onderbouwd advies (ondernemer, april 2020).

----

Secuur, snel en oplossingsgericht. Ik ben met een (ex-)werknemer snel tot een vaststellingsovereenkomst gekomen na advies te hebben ingewonnen bij SPEE advocaten & mediation. (Onderneming, april 2020)

----

Comprehensive, available, very professional. I appreciated to be helped in my problematic situation. The service is nice, as the office. I appreciated the professionalism of Monique, who was really dedicated in solving the situation. Even if the mediation did not end in what I expected, I had a lot more then proposed, and I can leave relieved of the situation. Many Thanks to Monique and her secretary, whom was really polite and welcoming. Best regards, Wish you the best for the future. PS: I do really think there is nothing to improve. (Deelnemer aan een zakelijke mediation, maart 2020)

----

Professional and result-oriented. We had a mediation session with Monique being the mediator. In no time she managed to bring parties together working towards a solution. (Deelnemer aan een zakelijke mediation, maart 2020)

----

Zeer mooie teammediation die als zeer zinvol en waardevol werd ervaren door het hele team! (Deelnemer aan een zakelijke mediation, maart 2020)

----

Zeer prettig en betrokken. (Particulier, februari 2020)

----

Tijdens het mediationtraject helder inzicht gekregen in de miscommunicatie die voorafging aan het probleem. Vervolgens gedurende het traject duidelijkheid verkregen in de verwachtingen over en weer en vervolgens met concrete afspraken aan de slag gegaan. (Deelnemer aan een zakelijke mediation, januari 2020)

----

Mijn ervaring met jullie kantoor is zeer positief! Ik ben op een zeer deskundige en professionele wijze geholpen. (Ondernemer, januari 2020)

----

Een daadkrachtige, gedreven en kordate aanpak. Gevoelsvol en leidt tot datgene wat je verwacht. Meelevend in het proces, waarbij vooral tijd en geduld hebben kenmerkend was voor ons proces. (Particulier, januari 2020)

----

Een team van betrokken, vakkundige en vasthoudende doorzetters. Competente juridische bijstand is één ding, maar de grote mate van inleving en betrokkenheid die ik er beleefde was als een emotioneel vangnet. Precies wat ik in een zware periode van mijn leven nodig had. (Particulier, januari 2020)

----

Deskundige hulp en snelle afhandeling. Ik heb de deskundigheid en advies als zeer positief ervaren. Dit heeft mede geholpen om zaken snel af te handelen. Ik twijfel er niet over om SPEE advocaten & mediation weer in te schakelen mocht dit nodig zijn. (Particulier, december 2019)

----

Goed en gedegen geholpen, helder en open contact, duidelijk en to the point. Praktisch advies. (Ondernemer, december 2019)

----

Wederzijds vertrouwen en respect, in dialoog en met deskundig advies de problematiek aanpakken en begrijpelijk en beheersbaar gemaakt. (Ondernemer, november 2019)

----

Uitgebreid, professioneel. (Ondernemer, november 2019)

----

Deskundig, betrokken en doelgericht. Helaas heb ik me, wegens een echtscheiding, ook moeten wenden tot een advocatenkantoor. Omdat ik in het verleden, inzake contracten en aankoop, zeer positieve ervaringen had opgedaan met SPEE advocaten & mediation, heb ik wederom dit kantoor in de arm genomen. Uiteraard is een echtscheidingscasus een andere materie dan contracten, vandaar dat ik eerst een oriënterend gesprek heb gevoerd om te bepalen of er een klik was op persoonlijke aandacht en manier van aanpak. Op basis hiervan heb ik SPEE advocaten & mediation deze casus gegeven. Tijdens het proces heb ik ervaren dat ze niet alleen deskundig te werk gaan, maar ook zeer zeker het gevoel en mijn persoonlijk belang op de eerste plaats zetten. Uiteraard had ik liever geen gebruik willen/moeten maken van een advocatenkantoor. Maar voor mij persoonlijk is de combinatie van eigen inbreng, specifieke kennis van zaken en menselijk belang erg belangrijk. (Particulier, oktober 2019)

----

Content, geduldig en correct. Simpelweg een aan te raden kantoor voor professionele hulp. (Onderneming, oktober 2019)

----

Angenehmes Gesprächsklima. (Deelnemer aan een zakelijke mediation, oktober 2019)

----

Vielen Dank für Ihre Vertretung in meinem Fall. Ich habe mich gut betreut gefühlt & war rundum zufrieden! (Particulier, oktober 2019)

----

Ik ben goed geholpen en alles is mij duidelijk uitgelegd. (Particulier, september 2019)

----

 

Direct bij binnenkomst werd ik goed ontvangen. Het gaf mij meteen een goed gevoel. Het hele mediationtraject heeft me het vertrouwen gegeven dat ik in goede handen was . Eerlijkheid, oprechtheid en neutraliteit op een correcte manier. Ik kan alleen maar zeggen: chapeau !! (Particulier, juni 2019)

----

 

Accuraat, kundig en to the point. Zeer goed advocatenkantoor met verstand van zaken. (Particulier, mei 2019)

 

----

 

Wij vinden het prettig mevrouw Boersma en uw kantoor te hebben leren kennen als “partner” voor juridische kwesties. (Onderneming, april 2019)

 

----

 

Nadat er in mijn arbeidsrelatie iets vervelend was voorgevallen, was er meteen hulp van mevrouw Spee, zij pakte het probleem direct aan. Bovendien stond zij mij steeds te woord als ik vragen had en stond zij mij met raad en daad terzijde, zodat er voor mij enige rust ontstond in een allesbehalve rustige situatie. (Particulier, april 2019)

 

----

 

 Als Manon over tijdslijnen sprak, hield ze zich hier altijd aan! Ze nam de moeite om dingen tot op de bodem uit te zoeken en had het beste met me voor. Fijne ‘samenwerking’. (Particulier, april 2019)

 

----

 

Goede, snelle en professionele dienstverlening. (Onderneming, april 2019)

 

----

 

Punctueel, grote betrokkenheid, to the point, ter zake uiterst deskundig met prettige, niet overdreven human touch. Kortom: topkwaliteit. (Onderneming, april 2019)

 

----

 

Een fijne ervaring gehad met SPEE advocaten & mediation. Snel en accuraat met een persoonlijke touch. (Particulier, april 2019)

 

----

 

Deskundig, professioneel, snel, accuraat, vasthoudend maar ook sensitief. (Particulier, maart 2019)

 

----

 

SPEE advocaten & mediation heeft snel en adequaat gereageerd op een case die bij ons speelde. Ze hebben ons hier perfect in ondersteund en begeleid en deze case is dankzij SPEE advocaten & medation goed afgesloten. (Onderneming, maart 2019)

 

----

 

Top kantoor! (Onderneming, maart 2019)

 

----

 

Ik heb de mediation als deskundig, objectief en zeker transparant ervaren. Ondanks dat ik regelmatig mijn emoties in toom heb moeten houden is hier wel gepast op ingegaan. Zowel naar mij als de andere betrokkene. (deelnemer aan een arbeidsrechtelijke mediation, maart 2019)

 

----

 

Manon Pieters is een betrokken advocaat die mij fantastisch heeft bijgestaan in toch een wat moeilijkere periode. Zij is deskundig en eerlijk in haar advisering maar vooral ook heel fijn om als mens mee samen te werken. Het kantoor is heel correct en snel als het gaat om terugkoppeling. Contacten verlopen zeer plezierig. Echt een aanrader. (Particulier, januari 2019)

 

----

 

Zeer tevreden over adviezen ivm vormgeving arbeidscontract door Manon Pieters. Inderdaad op alle assen excellente scores. Aanbevelenswaardig! (Particulier, december 2018)

 

----

 

Heel fijne ervaring samen met mr. Pieters, ook een eigen oordeel met eigen advies van zo zou ik het doen en dat haalt wel over om een juiste beslissing te kunnen maken. (Onderneming, december 2018)

 

----

 

Hervorragende Betreuung und Vertretung vor Ort! Es gab nichts negatives zu berichten! (Onderneming, september 2018)

 

----

 

Vakkundige gedisciplineerde dienstverlening die niets aan het toeval overlaten. (Onderneming, februari 2018)

 

----

 

Elke zaak is anders, de samenwerking tussen advocaat en cliënt moet derhalve optimaal zijn. En dat is zeker zo geweest. (particulier, januari 2018)

 

----

 

Deskundig advies en zorgvuldig overleg gaande het proces. Prettige communicatie. (particulier, november 2017)

 

​----

 

Betrokken, professioneel en oplossingsgericht, met oog voor de betrokken personen. (deelnemer aan een arbeidsrechtelijke mediation, november 2017)

----

De samenwerking met Manon Pieters van SPEE advocaten is uitstekend. Ze heeft veel kennis, geeft goede adviezen en pakt door. (Onderneming, oktober 2017)

----

Zeer snelle en deskundige reactiesnelheid. (Onderneming, september 2017)

----

Quick, professional and personalized approach (Particulier, september 2017).

----

Ik heb de samenwerking met SPEE advocaten als correct, deskundig en zeer prettig ervaren. Hun deskundigheid heeft mij geholpen met mijn professionele vraagstuk. Hiermee zijn we gezamenlijk tot resultaat gekomen. Ik kan hun aanpak en cliëntgerichte service dan ook van harte aanbevelen. (Particulier, augustus 2017)

----

Ik heb het als zeer professioneel en toch persoonlijk ervaren. (Particulier (partij in een mediation), juni 2017)

----

Professionele betrokkenheid, vriendelijk en adequaat handelend. Een aanrader! (Particulier, mei 2017)

----

Al jaren mijn vaste kantoor! De dames gaan zeer zorgvuldig te werk. Ik ben blij met SPEE in mijn netwerk. Ze zijn zeer flexibel en werken snel. (Onderneming, april 2017)

 

----

 

Mevrouw Boersma heeft ons bijgestaan met een geschil met de buren. Wij kunnen niet anders zeggen dat SPEE advocaten een prima dienstverlening levert. Wij zijn erg blij met de professionele aanpak van dit kantoor. (Particulier, maart 2017)

 

----

 

Met dank aan Monique en Martine hebben we na ruim 5 jaar closure gevonden. Het vertrouwen, kennis, doorzettingsvermogen maar ook hun standvastigheid waren de elementen die deze zaak met succes hebben doen afronden. In moeilijke tijden waren zij een rots in de branding. (Onderneming, maart 2017)

 

----

 

Nogmaals hartelijk dank voor alles. Jullie waren altijd correct, vriendelijk en professioneel. De benadering was persoonlijk, warm en laagdrempelig. Fijn om op deze manier bijgestaan te worden. (Particulier, maart 2017)

 

----

 

SPEE advocaten heeft mij bijgestaan in een echtscheidingszaak. Dankzij hun kennis en kunde heb ik dit traject op een kalme en beheerste manier kunnen doorlopen, dit ondanks alle emoties die hierbij om de hoek komen kijken. Professioneel doch zeer zeker ook erg persoonlijk qua aanpak. Dit maakt een emotioneel traject een stuk draaglijker. Dank voor alle hulp en steun, ik vond de samenwerking erg fijn, waarvoor dank. (Particulier, februari 2017)

----

 

Onlangs hebben wij gebruik gemaakt van de expertise van SPEE advocaten. In deze vervelende situatie hebben zij mij bijgestaan met hun wijze raad en ervaring. En toch niet geheel onbelangrijk, hun vriendelijke en persoonlijke benadering. Voor iedere zaak een absolute aanrader!  Nogmaals bedankt!! (Onderneming, januari 2017)

 

----

 

Bedankt voor de bijstand / advisering. Absoluut onderscheidend op het gebied van snelheid van reactie en persoonlijke benadering! Ook de nazorg is uitstekend. (Particulier, december 2016)

----

 

Ik heb een langdurige echtscheidingsprocedure achter de rug maar met de steun van mr. Spee van SPEE advocaten is alles succesvol verlopen. Ze is oprecht, reëel en onderbouwt zaken goed. Zoek je de juiste advocaat, neem dan SPEE advocaten in de arm. (Particulier, september 2016)

----

 

SPEE advocaten heeft ons al meerdere malen ondersteund bij personeelstechnische zaken. Ze reageren snel, zijn vriendelijk en, heel belangrijk, bewaken het proces. Je kunt goed met ze sparren en ze denken met je mee. Kortom, wij zijn zeer tevreden en zullen zeker weer gebruik maken van hun diensten. (Onderneming, september 2016)

 

----

 

SPEE advocaten heeft ons bijgestaan bij een geschil inzake het uitoefenen van het recht van koop voor ons bedrijfspand. De advocaten van SPEE hebben we als uiterst vakkundig leren kennen. Ze opereren heel direct, begrijpelijk en transparant.  Met een groot strategisch en tactisch inzicht.  De juridische acties troffen doel. De contacten waren altijd vriendelijk, de adviezen adequaat en to the point. Chapeau! (Onderneming, september 2016)

----

 

Meerdere malen hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van SPEE advocaten. Het betrof vraagstellingen op verschillende rechtsgebieden. In alle gevallen zijn wij op een snelle, correcte en kwalitatieve wijze “geholpen” c.q. geadviseerd. Het contact verloopt op een informele wijze doch altijd professioneel. (Onderneming, augustus 2016)

 

----

 

SPEE advocaten is al 10 jaar lang onze ondersteuning voor diverse zaken. We hebben voor meerdere van onze organisaties personeel-technische zaken door SPEE laten begeleiden en voorbereiden. Zo hebben ze voor ons de personeelshandboeken die worden gebruikt van feedback voorzien en helpen optimaliseren. Tevens heeft SPEE begeleid bij onze overstap van payrolling naar een eigen salarisadministratie en alle juridische zaken die hierbij komen kijken. Ook heeft SPEE de betreffende arbeidscontracten gereviewed. SPEE heeft ons ook geholpen bij het sluiten van vaststellingsovereenkomsten die wij incidenteel in onze organisatie hebben gesloten, hier werd naar een uitstekende oplossing gezocht voor zowel de medewerker als onze organisatie. Tot slot is onze ervaring positief als het gaat om overige juridische zaken. De kantoororganisatie van SPEE zoekt altijd naar de juiste hulp voor ons en geeft dan ook mogelijkheden in het netwerk van SPEE om tot een oplossing te komen. (Onderneming, augustus 2016)

 

----

 

Altijd correct, vriendelijk en professioneel. SPEE advocaten sluit geheel aan bij onze wensen. Een kantoor dat met je meedenkt en waar je warm wordt ontvangen. Bijzonder op prijs stel ik de snelheid en de laagdrempeligheid. Fijn om op deze manier bijgestaan te worden. (Onderneming, augustus 2016)

 

----

 

Snelle en duidelijke communicatie per e-mail. Duidelijke uitleg aan de telefoon, zeker over plan van aanpak. Mocht ik nog eens een advocaat nodig hebben, weet ik jullie kantoor te vinden. Zal jullie ook aanbevelen aan derden. (Particulier, mei 2016)

 

----

 

Nogmaals hartelijk dank voor de goede ondersteuning, fijne samenwerking, de snelle en correcte communicatie en de perfecte aanpak en afhandeling van mijn zaak. Ben zeer tevreden! (Particulier, december 2015)