Week van de Mediation 2019


Van 14 tot en met 18 oktober, vindt de derde editie van de Week van de Mediation plaats. Initiatiefnemer en organisator van deze week is de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv), de beroepsvereniging voor ruim 2200 aangesloten mediators, waaronder mr. Monique J.E. Spee, mediator en tevens naamdrager van ons kantoor.

 

Dit jaar staat de Week van de Mediation in het teken van het thema “Familiemediation”. Familieverbanden kunnen enorm sterk zijn, maar als het op een gegeven ogenblik mis gaat, kan de impact verwoestend zijn. Familieconflicten zijn daarom ook altijd méér dan “juridische kwesties”. Een mediator kan hier van grote betekenis zijn. Bijvoorbeeld bij problemen rondom een echtscheiding, een kwestie rondom een erfenis, of bij “gewone” ruzies tussen familieleden onderling. Indien u in de Week van de Mediation contact opneemt met onze mediator Monique Spee, voor het inplannen van een mediationtraject, ontvangt u een korting op het reguliere tarief.

 

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met mr. Monique J.E. Spee, onze mediator. Zij is u graag van dienst!